2012. nov. 18.

Lehullt a lepel

Biztosan vártátok már a jelentkezésem, elmondjam honnan származnak a nyereményeim, ajándékaim. A héten éjszakás voltam, regenerálódnom kellett, de most itt vagyok. Tehát akkor sorjában.
1. MrsSame  (Melinda) saját receptekből összeállított szakácskönyve, ami egy tavaly kezdődött többfordulós játék fődíjaként került hozzám. Sajnos linket nem tudok most ide tenni a blog átalakulása miatt.
2. Susu saját készítésű karkötője, ami ajándékként került hozzánk. Ez egy kis magyarázatra szorul. MrsSame tavaszi kulcslyuk játékot hirdetett, ahol mindenki felajánlott egy általa készített tárgyat. Minden nap megmutatta valamelyik ajándék egy apró részletét, ki kellett találni, mi az? Az 5. képen szereplő medált Susu nyerte - készítője Saci - aminek szépségére elismerő megjegyzést tettem. Erre Susu elküldte nekem és még hozzátette a saját karkötőjét is! Mit szóltok? Én szóhoz sem jutottam!
3. Szintén Melinda ajándéka. Ahogy a 6. képen látható égetett kép is. A kép a tavaszi kulcslyuk játék főnyereménye. Együtt érkezett a két fődíj ennek a csodás ékszerszettnek a kíséretében. Az ékszereket  a türelmes várakozás jutalmaként  kaptuk.
4. Vegazus Zümi fülbevalója, ami szintén a kulcslyukhoz kötődik, hiszen az én napi nyereményem.
7. Magdidesign alkotása. A Meska heti játékának nyereménye.
8. A zsákbamacska a Rosco Sport oldalán futó többféle nyereményjáték egyikének, az F1 egyik fordulójának megnyeréseként került hozzám.

Lássuk az eredményt!
Csak hárman tippeltek, mondhatom nagyon hatékonyan.
Latinka: 2,5 helyes válasz. 3. 7. jó, 4. félig.
Kisnyul: 6 helyes válasz! 1. 2. 3. 4. 6. 7.
Vegazus: 2  jó válasz. 1. 6. A saját Zümi pedig természetesen ezeken felül.

Sorsoljunk!
Kisnyul duplán, a többiek egyszer a "kalapban".

A nyertes:

Tudjátok mit? Nézzétek meg itt!

3 megjegyzés:

 1. Gratulálok Kisnyúlnak! Nem hiába,nem szeretem a macskákat:))

  VálaszTörlés
 2. Én is csak most értem ide...köszönöm! (a macskának is)

  Latinka, egyébként én sem rajongok értük. :)

  VálaszTörlés
 3. Nagyon jó ez a sorsolásos videó! :) Gratulálok, Kisnyúl!

  VálaszTörlés