2012. nov. 30.

Ismeritek akit én?

Van egy nagy kedvenc a családban. Pontosabban Krisztián és barátai kedvence, de már kezdek én is rajongója lenni. Szerintem mindenki ismeri, de ha esetleg nem, minden családban tudja valaki, ki ez az érdekes, titokzatos teremtmény. Láthattuk filmekben, animáción, olvashattunk róla könyvekben. A kérdésem tehát, ki ő? Esetleg mi ő? Honnan ismerjük? A megfejtők között sorsolom a toccsa-t. A sorsolás feltétele legalább két jó válasz, e-mail üzenet formájában. Fő a titokzatosság!

Tehát akkor:

Nem kispályás srác! 3,9 m hosszú és 1,75m magas. A testsúlya elképesztő 1358 kg. A szeme egyszerre narancs, sárga és vörös. Akire egyszer rákacsint... Haja színe? Nincs is neki. Rengeteg különböző fajhoz tartozó lény felett élet és halál ura. Azt hiszem nyugodtan mondhatjuk, rettegnek tőle. Még az emberek is, persze nem mindenki, hiszen köztünk is vannak bátrak és még bátrabbak, sőt egyenesen vakmerőek. Régebben teste áramvonalasabb lehetett, de vélhetőleg az a fránya koleszterin vele is elbánt. Aztán egyszer csak jött egy kis törékeny hercegnő, és felborította az oxigén háztartását. Nyelvét csak kevesen értik, pedig valószínűleg nagy bölcsességeket mond, szavai az élet nagy rejtelmeit magyarázhatják. Érdemes lenne analizálni, hogy egyszerű halandók is megértsék szellemi nagyságát. Amikor azt mondja, hogy "dzsedáj" az valami fantasztikus! Életútja valószínűleg nem nevezhető fordulatmentesnek, de erről sajnos nem sokat tudunk. Esetleg annyit, fűszerkereskedőként kezdte és aztán elképesztő magasságokba jutott. Még azt sem tudjuk, hogy tojással szaporodik-e, vagy valamilyen számunkra ismeretlen reprodukciós technikával örökíti tovább génjeit. Mert örökíti, ez biztos! Megegyezhetünk, hogy összességében szeretetreméltó lény, utalok itt a zene és a táncművészet iránti olthatatlan szeretetére.

Komolyabb vizekre evezve, be kell jelentenem, ez ez utolsó előtti forduló! Tehát igyekezzetek, célegyenesbe fordultunk! A határidő december 05. éjfél.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése