2011. szept. 7.

Lennél keresztanya?


Legutóbb jól megírtam mennyi időm volt Tiffanyzni. Na, azóta oda sem jutottam! De majd holnap! Úgy tervezem időben hazaérek munkából (bár ez sajnos nem csak rajtam múlik), nem lesz semmi extra dolgom, mehetek a lámpámhoz. Tiffanyldánál láttam, hogy a kedves kommentelők elnevezték egyik csodás művét, ami engem is nagyon megérintett. Eddig nem nagyon adtam nevet az elkészült daraboknak. De azt hiszem jó lenne, ha megfelelő névvel illethetnénk őket. Ezért arra szeretnélek kérni benneteket, hogy ha van kedvetek, kereszteljétek el egy-egy művemet. A javasolt nevekből pedig a családi tanács kiválasztja a szerinte megfelelőt. A névadó pedig kap egy piros pontot. Vagy nem is! Legyen más!
Mostantól a mértékegység: 1 tocsa.
Akinek összegyűlik 10 tocsa, az kap valami apróságot. Meglepit.
és van még néhány ötletem a tocsa szerzésre.
 Tehát akkor, kíváncsian várom a neveket.

11 megjegyzés:

 1. Nem igaz, Andi lenyúlta az ötletem. :) Na mindegy akkor legyen Csa-csiga.

  VálaszTörlés
 2. Még jó, hogy az a "ga" ott van a végén :-))

  VálaszTörlés
 3. Csabiga?:) ...talán?:)....esetleg?:)))

  VálaszTörlés
 4. Ez igen! Nagyon jók vagytok! Már van kedvencem, de természetesen nem egyedül döntök. De az csak hétvégén lesz, mert a párom most messze van tőlünk. Azért még jöhetnek az ötletek!

  VálaszTörlés
 5. Csigusz, ha lenne egy lány változata, akkor esetleg Csigulina. :-)

  VálaszTörlés
 6. Csabi-iga?:)..kicsit még erőltetve,de bagiráét már nem lehet túlszárnyalni :)

  VálaszTörlés
 7. Még egy utolsó hajrára van lehetőség, mert holnap megtartjuk a keresztelőt. Na és miért ne lehetne több névvel is pályázni? Ez csak most jutott eszembe!

  VálaszTörlés