2014. febr. 15.

A játéknak vége, sorsoltam!

Azt hiszem meglehetősen hosszú időt adtam a játék megfejtésére, azzal a nem titkolt szándékkal, hogy lesznek többen, akik szeretnének részt venni. Tévedtem. Persze a kettő az már több, de azért valljuk be, eléggé kevés. Na mindegy, aki részt vett, annak nagyobb volt az esélye az átlagostól. Persze megint Kisnyul a legfürgébb, de hát a kisnyulak már csak ilyenek. Ugrálgatnak, érdeklődnek, mindenhol ott vannak. Köszönöm I.móninak is a játékot, hiszen nélküle eléggé lehangoló lett volna, hogy még csak sorsolni sem kell. A megfejtések helyesek voltak, Fekete Valér (Sior) Egerben élő francia-történelem szakos tanár az alkotó. Akit érdekel megnézheti a honlapját, könnyen megtalálja. Akkor lássuk az eredményt! Kisnyul a kiírásnak megfelelően kétszer, I.móni egyszer.
Keverem, kavarom...
A nyertes (az esélyeket maximálisan kihasználva):
Gratulálok, és köszönöm hogy itt voltatok. Idén még folytatjuk, de azt hiszem ez az év lesz az utolsó hogy ilyen pontversenyen Tiffany tárgyat nyerjetek. Aki érdekel, annak hajrá! Még nincs semmi veszve!


1 megjegyzés:

  1. Előző bejegyzésem az éterbe szállt, ha megkerül, bocsánat, hogy duplázom magam.

    Kedves Csaba, köszönöm a lehetőséget! Ne add fel!!! Sajna a blogos világnak most nem áll a zászló, pedig nekem szívem csücske. Nem úgy, mint a közösségi háló. Szerintem lesz még ez másképp.

    VálaszTörlés