2012. dec. 6.

Jabba a hutt, a Star Warsból

Igen- igen! Bizony róla van szó. Nem gondolom hogy túl nehéz volt, bár kétségtelen, a Tiffany-hoz semmi köze. Nem ismert hogy kézműveskedett, vagy bármiféle kreatív tevékenységgel foglalkozott volna. Bár azt hiszem, amikor hőseinket meg akarta etetni azzal a homokban lakó izével, az némi fantáziára vall. A házi Jabbánk elkészítése is kreatív ötlet volt, Kriszt kapta több barátjától szülinapjára. Hasonlóan termetes mint a filmben, három személyes kanapé kell neki. Azt pedig tudjátok " aki a virágot szereti...".

Akkor lássuk az eredményt.
Remélem senkit nem hagytam ki, többször átnéztem a leveleket. A legutóbb ugyanis kimaradt egy helyes megfejtő neve a sorsolásból, mégpedig Szonja. Mindig attól féltem, valaki kimarad. Erre tessék! Fájdalomdíjként természetesen kap egy tocsa-t.
Két megfejtés: Szonja, Kisnyul. Nagy rejtély számomra, hogy Latinka hol van?
A sorsolás pedig a jól bevált egyszerű módszerrel.


Gratulálok, de a verseny még mindig nem dőlt el. Lehet hogy két nyertes lesz? Az utolsó feladat eldönt mindent, vagy nem. Az utolsó feladat az, hogy nincs feladat. Csak írjatok ide egy kommentet, bármiről. Vasárnap este 22:00-ig. A végső esélyesek címét pedig addig is kérem e-mail formájában. A szabály a szokásos, mindenki bekerül, sorsolok, hirdetek, valaki(k) nyer valamit. Tudjátok mit? A kommentbe írjátok bele azt is, szerintetek mi lesz a nyeremény?

9 megjegyzés:

  1. na erről meg jól lecsúsztam :)
    én Jabbára tippelek:)

    VálaszTörlés
  2. Itt vagyok,nem vesztem el teljesen,csak sok a tennivaló:hála a jó égnek volt/van néhány karácsonyi megrendelésem,azt bökögetem nagy szorgalommal; mellette gőzerővel készülök az osztályommal a szalagavatóra...
    Szerintem Kisnyúl fog nyerni,mert ő a legszorgalmasabb:))
    Na és mit???Egy gyönyörűséges mécsestartót vagy egy még gyönyörűségesebb angyalkát. ( És nagyon fogom irigyelni tőle:))) bocsi:)

    VálaszTörlés
  3. Latinka, édes aranyos vagy! Én meg neked szurkolok. Nincs mostanában szerencsém a sorsolások terén :) De ha mégis lenne én a legeslegjobban egy Csaba féle ablakdísznek örülnék a legjobban!

    Csaba köszönöm a játéksorozatot! Megmozgattál agyilag rendesen! Ugye lesz folytatás? :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ja és Kisnyul vagyok, de mióta a Google + lett nem tudom átírni a nevem. :(

      Törlés
  4. Nagyon kíváncsi vagyok, mi lesz a végeredmény? Mindketten megérdemelnétek, az egész éves idefigyelés miatt, de itt lesz még a szerencse faktor is. Ki tudja? Mindenkinek köszönöm a játékot, örülök, ha tetszettek a feladatok. Jövőre biztosan lesz még folytatás. Azért még idén is jelentkezem ezzel-azzal.

    VálaszTörlés
  5. Az az érdekes,hogy most azért kellene mindkettőnknek drukkolni,hogy valaki másnak a neve kerüljön a kezedbe:)) De ha a többiek nem írnak,akkor kicsi az esély...

    VálaszTörlés
  6. Bizony így van! Azt hittem az eddigi játékosok is írnak, így nagyobb esélye lenne,hogy mindketten győztesek legyetek. Azért így is van rá esély! Csak most kisebb. De nemsokára mindenre fény derül.

    VálaszTörlés
  7. Hát sajnos most lecsúsztam :(...
    Elfelejtettem, hogy este volt a határidő.
    A fenti mécses az tökéleres ajándék lenne szerintem, én biztos örülnék neki :)

    (Hát ha még belefér ez a kis csúszás, akkor még bekerülhet az én nevem is a kalapba, így mindkettőjüknek lenne esélye :))

    VálaszTörlés