2012. szept. 19.

Modern lámpa

Mostanában nem sok mindent mutattam, pedig azért készül időnként valami. Legutóbb egy modernebb mintázatú lámpa elkészítésébe fogtam. Próbáltam harmonizáló színeket alkalmazni. Nem akartam nagyon harsány üvegeket, csak olyan szolidakat. Érdekes lett az eredmény. A családnak egyöntetűen tetszik, felkapcsolva is nagyon jó a fénye, de valahogy a fotózás nem megy. Ha nem világít jobb képeket készítek! Pedig pont a fény lenne az érdekes! Na majd legközelebb! Addig is akinek kedve van adhat neki nevet. Ha lesz köztük a családomnak is tetsző, úgy fogjuk a továbbiakban szólítani. A névadó pedig egy tocsa-val lesz gazdagabb. Ha nem lesz egyértelmű győztes, sorsolok a keresztszülő jelöltek között. Gyűjtsétek a pontokat, mert hamarosan itt a karácsony és lehet hogy le is zárom ezt az időszakot, mondjuk egy ajándékkal.
A neveket várom szeptember 30. éjfélig.









3 megjegyzés:

  1. Csakis tejszínes cappuccino:)) Nézd meg a 2.képen a fénycső is pont olyan,mintha most nyomtak volna oda egy adag tejszínhabot:))
    Nagyon jó színeket találtál,nálam nyerő:))
    (lehet,hogy feladom,mert ez a szóellenőrzés kikészít,szerintem akkor vagyok robot,ha ezeket a betűket felismerem) jöhet a 4. próbálkozás

    VálaszTörlés
  2. Casso lámpa (Picasso után), nekem az Ő képei ugrottak be ahogy ránéztem.

    VálaszTörlés