2012. jún. 21.

Mobiltartó vagy valami más?


Ebben a nagy nyári melegben teljesen lelassultam. Vagy csak kimerített a legutóbbi babaház? Azért újra kezembe fogtam az üvegeket és készítettem valamit. Amire most azt mondom, asztali mobiltelefon tartó.


Amikor elkészült akkor jött az ötlet, ebben jól elfér egy telefon. Legalább nem hever mindenféle megtalálhatatlan helyeken. De amikor ezt a mintát terveztem, egészen mást akartam elkészíteni. Mást gondoltam bele, vajon mit? Megmondhatjátok egy tocsa-ért. Szőrös szívű leszek, ha több helyes megfejtés lesz, sorsolok. A tippeket várom jún. 29. éjfélig. Remélem többen tippeltek mint legutóbb! Hajrá csajok!

5 megjegyzés:

  1. Az első tippem: Azt a noteszt gondoltad bele, amelyikről le lehet tépni a lapocskákat, és mondjuk egy tollat is mellé lehetett volna állítani. Tudom nem notesz, jegyzettömb...ilyesmi.

    VálaszTörlés
  2. Nekem több tippem is van, az ér? El tudnám képzelni zsebkendő, névjegy, mécses, jegyzettömb, apróságostartónak is.

    VálaszTörlés
  3. Elsőre a távirányító jutott eszembe,de azoknak már készítettél lakóhelyet. Így legyen névjegykártya-tartó,jegyzettömbnek kicsinek találom.

    VálaszTörlés
  4. Pici cserepes kaktuszt tudnék elképzelni bele, illetve mécsest.

    VálaszTörlés
  5. Jaj hát megint lemaradtam, de van egy tippem, nekem legalábbis ez jutott eszembe rögtön, amint megláttam: mécsestartó! Szerintem mécses számára tervezted.

    VálaszTörlés