2012. febr. 12.

Vidám, színes, hangulatos

Megszületett végre a lámpa, kisebb-nagyobb nehézségek után. Valószínűleg nem is voltam mostanában kellően szorgalmas, de vannak napok amikor az ember fia egy kicsit lustább a megszokottnál. Felkapcsoltam és boldog mosollyal figyeltem a színeket. Mielőtt a talpa is elkészült volna az üveget már ráhúztam egy izzóra. Látnom kellett! Viszont még nem tudom milyen fénye lesz este. De hamarosan azt is láthatom! A fiúk szobájába fog kerülni, meleg fényével vidámabbá teheti a téli estéket. Eredetileg nem ilyen talpat terveztem, de azt hiszem pont ez az egyszerű illik igazán hozzá. Kár, hogy a kép nem adja vissza igazán a piros üveg igazi színét akárhogy fotózom.



Kedves Latinka és Vegazus! Mivel ti adtátok az ötletet, tisztelettel megkérlek bennetek a névadásra.

Ígértem egy apró játékot is. Tippeljétek meg mennyi időmet vette igénybe az elkészítés! Vágás, csiszolás, fóliázás, forrasztás, talp, villanyszerelés. Próbáltam pontosan feljegyezni a munkaidőt, hogy korrekt adatom legyen. Egy számot kérek, percben. Aki a legközelebb lesz kap egy tocsa-t. Sok időt nem adok rá, hiszen ez egy igazán egyszerű feladat, nincs benne semmi csalafintaság. Legyen a határidő Valentin nap éjfél.

12 megjegyzés:

  1. Nagyon szép lett, kár hogy ideáig nem ér el a karneváli hangulat.... 720 a tippem, vagyis Sapáé (Igen, most hárítok! )

    VálaszTörlés
  2. Nagyon jó lett!
    Köszönöm a felkérést a "keresztanyaságra":))
    Nekem a farsangról mindig Csokonai Dorottyája jut eszembe,és mivel most volt a névnapja is a napokban,az én javaslatom Dorottya lámpája:))

    A tippem pedig 915:)

    VálaszTörlés
  3. 908 perc....és szépséges lett, gratulálok!

    VálaszTörlés
  4. Úgy látom nagyon lassú kezűnek gondoltok. Pedig amikor beindulok, akkor igazán gyorsan dolgozom. Kicsivel több tippre számítottam, de lejárt a határidő. A legközelebbi tipp norono-tól érkezett, a tényleges munkaidő pedig 455 perc volt. Gratulálok a nyertesnek, a többieknek köszönöm a részvételt.

    VálaszTörlés
  5. Úgy látom,nekem is inkább üvegezni kellene,ha ez ilyen gyorsan megy:))
    Gratulálok Norononak!

    Látom,a név fölött elsiklottál...

    VálaszTörlés
  6. Nem siklottam el, csak gondoltam várok még egy kicsit, hátha Vegazus is jelentkezik. Kíváncsi lennék az ő névadására is.

    VálaszTörlés
  7. Vegazus nem jelentkezett, így jelentem, hogy a karneváli lámpa mostantól Dorottya lámpája néven fog bekerülni alkotásaim közé. Köszönöm Latinka a névadást.

    VálaszTörlés
  8. Én köszönöm a megtiszteltetést:))lámpának még nem voltam keresztanyja:))

    VálaszTörlés
  9. Gyönyörű lett a lámpa!
    Ne haragudj, Csaba, amiért így eltűntem, mostanában sajnos nem nagyon tudok se a saját blogomra, se másokéra időt szakítani. Most látom csak, milyen szép lett a karneváli lámpád. A Dorottya lámpája pedig tökéletes név. :)

    VálaszTörlés