2012. febr. 1.

Lámpa a karnevál jegyében


Már jó ideje nem írtam, nem jelentkeztem. De azért itt vagyok. Mostanában csak figyelő üzemmódban. Szeretek új dolgokat mutatni nektek, de most nem készült semmi ilyesmi. Legalábbis ami most van születőben, még nem teljesen kész. Ha jobban belegondolok, még félig sem. Ez lesz az a bizonyos 2012. év első alkotása. Amit Latinka és Vegazus ihletett. Érdekes számomra, hogy bár még ezt sem fejeztem be, már a következő is kezdi befészkelni magát a gondolataimba. Ahhoz pedig Perl-Eni adta az ötletet. Ő eddig ezt nem tudta, majd ha készen lesz megmutatom, és rá fog ismerni. Persze csak ha el tudom készíteni! De azért én optimista vagyok, tehát sikerülni fog. Viszont kellene hozzá szert tennem egy megfelelően levágott szőlőtőke darabra. Szőlőtőke és Tiffany üveg? Együtt? Lehet hogy ez már kicsit erős! Legalábbis bátor elgondolás. Bár Eger környékén elég sok a szőlőtőke, azért mégsem állhatok neki kivágni egy tőkét valaki szőlőjében. Na mindegy, valamit majd kitalálok! Most remélem jól felcsigáztam az érdeklődéseteket. Türelem, majd minden titokra fény derül. Most térjünk vissza a lámpára. Alakul, alakulgat. Két mintás oldala lesz. Egy egyszerűbb visszafogottabb maszk és egy színesebb. Sajnos a fűrészgépem továbbra sincs itthon, ezért a talp készítése is nehezebb lesz, de erre is van vészforgatókönyvem. Itt tartok most.


Hogy hol fogok tartani hétvégén? Tervezem az üveg összeállítását, a talp készítését, hogy utána már csak a villamos szerelvényezés maradjon hátra. De addig még annyi minden történhet...

Hohó! Most jut eszembe, hamarosan tocsa szerzési lehetőség lesz. Az elkészült lámpa bemutatásakor, a lámpához kapcsolódóan teszek fel egy cseppet sem csalafinta kérdést. Egyszerű kérdés, egyszerű válasz, egy nagyszerű tocsa-ért. Ami még valamikor jól jöhet valakinek.

5 megjegyzés:

  1. Most nagyon kíváncsivá tettél! Izgatottan várom a végeredményt! :)

    VálaszTörlés
  2. Hú, ez a lámpa nem lesz mindennapi, az már biztos!:) Szuper!!!

    VálaszTörlés
  3. Nagyon szép! Várom a szőlő sorsát! :)

    VálaszTörlés
  4. Remélem elfogadsz tőlem egy kis apróságot :) ...
    http://my-p-project.blogspot.com/2012/02/versatile-blogger-dij.html

    VálaszTörlés