2012. jan. 8.

Íróasztalra

Készítettem a napokban egy íróasztalra való csecse-becsét. Ez egy "női" változat, már tervezem a "férfiasabb" modellt is. Jutka egyből be is jelentette az igényét egy ilyenre.  Valójában tanári íróasztalra gondoltam ezt, kíváncsi vagyok az igazi tanárok, esetleg tanár jelöltek véleményére. Akik nem tartoznak ezekbe a kategóriákba, természetesen ők is nyugodtan szólhatnak. Sőt! A kritikát bírom, a dicséretet jól tűröm! Nem nagyon vagyok járatos a tanári szobákban, elmegy ez oda? Vagy valamiben mást kellene készíteni? Mondjuk nekem tetszik. Na, most jól megveregettem a saját vállam!




6 megjegyzés:

  1. Gyönyörűséges lett :) ! Tanári szobákban még én sem vagyok annyira nagyon jártas, de párszor már akadt ott dolgom (lévén hogy szüleim tanárok, én meg valami pedagógusféle szeretnék lenni, bár nem hagyományos értelemben vett), és az a tapasztalatom, hogy egy tanárnak az asztala vagy épp tele van könyvekkel, füzetekkel, papírokkal, vagy épp egy tolltartó van rajta :D De szerintem ez teljesen jó egy tanári szobába, bár ha egy pedagógus ilyet kap, szerintem sajnálná, és inkább az otthoni asztalán tartaná, nehogy valami baja legyen :)
    De tényleg gyönyörű, le is esett az állam, amikor megláttam :) !

    VálaszTörlés
  2. Csaba, ez valami gyönyörű!
    Én a saját íróasztalomon is el tudnám képzelni. :)

    VálaszTörlés
  3. Nekem jöhetne:)) Bá igaz, hogy csak itthonra,mert a tanáriban olyan kupi van az asztalon,hogy jobb is,ha nem látja kívülálló:))ott sajnálnám...

    VálaszTörlés
  4. Nagyon szép lett! Bármilyen asztalra.:-)

    VálaszTörlés
  5. Igazán szép és praktikus! Látom, jól be is rendezted!:)Szerintem ezt kár egy tanáriba betenni!:)))

    VálaszTörlés