2011. okt. 23.

Kell egy kis hangulatfény!

Nemrég elkezdtem készíteni egy lámpát. A hálószobánkban lesz a helye. Pontosabban kettő is lesz majd, de hát csak sorjában. Kis fali lámpa az ágy fölé a falra. Még nem döntöttem el négy vagy öt oldalú lesz-e? Eredetileg ötre gondoltam, de azóta úgy vélem, lehet hogy elég lesz négy oldal is. Jelenleg négy oldal vár a sorára. Ha kell megcsinálom az ötödiket is.

Megmutatom nektek a tervet. 

Itt tartok most.
 Na jó! Kicsit előbb, mert mind a négy oldal összecsiszolása elkészült már.

Azért közben, hogy ilyet is csináljak, készült két kis angyalka! Mondják a tapasztalt Tiffany-sok, a karácsonyt nem lehet elég korán kezdeni. Valószínűleg igazuk is van, de nekem még csak erre futotta az időmből.
Majd lesznek még társaik, terveztem egy szép kis karácsonyi díszt is (most az az egyik kedvencem), de előbb a lámpa. Mert kell egy kis hangulatfény!

8 megjegyzés:

  1. Gyönyörűek az angyalkák!!! Ilyen szépeket még nem is láttam! A lámpa is biztos szép lesz, jók ezek a kulissza mögötti fotók :)

    VálaszTörlés
  2. Jaj, de szépek azok az angyalok! 3 tocsáért nem lehet kapni egy olyat? ;-)

    VálaszTörlés
  3. Jajjjj, nagyon édesek az angyalkáid!!!Nem is láttam még ilyen mozgékony, táncoló, repkedő angyalkákat!!! Szerintem kapósak lesznek, csinálj sokat belőlük!

    VálaszTörlés
  4. Gyönyörűek valóban az angyalkáid, ilyeneket még én sem láttam, biztos hogy kapósak lesznek! :)
    A hirdetésért pedig külön óriási köszönet ^^!!!

    VálaszTörlés
  5. Angyalkáktól ájulatba vagyok! Tessék csak hallgatni a tapasztaltakra, mert aztán a végén kapkodás lesz karácsony előtt. (én meg ebben vagyok tapasztalt! :) )

    VálaszTörlés
  6. Nahát Lányok! Nem gondoltam hogy ilyen különlegesek lesznek ezek a kis angyalok. Örülök a lelkesedéseteknek, köszönöm az elismeréseket. Megígérem hogy még Karácsony előtt időben sorsolok belőlük.

    VálaszTörlés
  7. Tényleg gyönyörűek az angyalok! :)
    Nagyon kíváncsi vagyok, milyen lesz a fali lámpátok és az új tervekre is! :)

    VálaszTörlés
  8. Én nem tudom, újabban hova tűnnek a kommentejeim!?:( Írtam pedig, de valószínű a kapkodásban nem írtam be a szóellenőrzést... Volt már ilyen, bocs!
    Nekem nagyon tetszenek az angyalkáid, igazán helyesek, lendületesek és - ahogy írtam is -, úgy látom te is megszeretted a drótokat!:) Én előszeretettel használom.
    A lámpád is gyönyörű lesz, alig várom, hogy elkészüljön!
    A gyertyatartók csodásak - bocs, hogy ide írom - és tanultam valamit tőled!:) A gyertyához kell a tartót készíteni és nem fordítva.., pedig én sokszor azt teszem és ebből adódnak problémák!
    Két szóval: gratulálok mindenhez!!!:)

    VálaszTörlés