2011. okt. 13.

Játsszunk!

Néhány újabb kedves olvasóval bővült a blogom, sok szeretettel üdvözöllek benneteket Blithe, Ilumilu, Barbi, Zsófi és Csilla. Remélem sokáig tudok majd számotokra is érdekes dolgokkal szolgálni! Mivel a legutóbbi játékon senkinek sem sikerült tocsa-t szerezni, itt az újabb lehetőség.


Ezt a valamit augusztusban készítettem. Találjátok ki miért? Ezzel tulajdonképpen azt is kitaláljátok, mi ez? Úgy gondolom, nem lesz nehéz. Jó kis alkalom a könnyű tocsa szerzéshez. Hiszen tudjátok, csalafinta is leszek még! De nem most! Egyszerű kinézete ellenére azért nem is volt olyan könnyű elkészíteni. Saját használatra készült és jól bevált. Bárki aki kitalálja, kap egy tocsa-t. Az ezt megelőző játéknál volt aki lemaradt, remélem most minden játékoskedvű olvasóm időben felfedezi a lehetőséget. A határidő pedig október 15. éjfél.

11 megjegyzés:

  1. azért augusztusban készült mert utána jön a szeptember -az iskolakezdés és a gyerekeknek az íróasztalára kellett egy ceruzatartó...vagy nagy hülyeséget írtam?

    VálaszTörlés
  2. Na, most biztos, hogy túlkomplikálom.
    Szerintem ez egy étel-melegentartó.
    Alá mécsesek a különböző rekeszekre, a rácsra az edény, vagy tepsi, vagy jénai. A fülecskéknél fogva pedig lehet ide-oda vinni.
    Sajnos a méreteket nincs mihez viszonyítanom.
    Az iskolakezdés valóban jó ürügynek tűnik: ebéd kész, gyerek/gyerekek még sehol, tartsuk melegen/frissen amíg hazaér...
    Egyébként meg ha nem talált, akkor passz. Fogalmam sincs mi a szent csuda lehet ez!

    VálaszTörlés
  3. Elsőre nekem is a ceruzatartó ugrott be,de mivel saját használatra készült,inkább csavarhúzókat,kisebb szerszámokat képzelek bele:)

    VálaszTörlés
  4. De birka vagyok...akkor nem a gyerekeknek-mivel SAJÁT HASZNÁLATRA:( Mindegy, akkor Csaba ez a Te ceruzatartód:)

    VálaszTörlés
  5. Minek a tetejére a rács??? És minek a fülek?
    Nekem ilyen ceruzatartó nem lenne praktikus, mert nincs oldala. A rács pedig nem gátolja meg a kipotyogást.
    Az üveglapok elrendezése is elég érdekes.
    Na, mindegy.
    Azért jöttem, hogy gyere át hozzám, van meglepi a sok recept végén!

    VálaszTörlés
  6. Szerintem a belső kisebb rekeszekben tollat, ceruzát lehet tartani, a nagyobbakban pedig leveleket, csekket, stb. :)

    VálaszTörlés
  7. Két gondolatom is van. Az első az volt, hogy szerszámtartó a tiffany-hoz, mivel van két füle, amivel könnyen ide oda lehet rakni. A második gondolatom a távirányító tartó, és ez utóbbi lenne a tippem. :-)

    VálaszTörlés
  8. Hát őszintén szólva, nekem ötletem sincs, hogy ez mi lehet :)

    VálaszTörlés
  9. Hűha! Vannak különböző ötletek! Nagyon örülök! Viszont még nem mondhatom meg, van-e helyes megoldás? De hamarosan kiderül minden titok. A saját használatot úgy értettem, otthon van nálunk, az egész család használhatja és használja is, nem kifejezetten csak én. Azért aki még nem tippelt annak hajrá! Persze ha valaki mást gondol nyugodtan változtathat, de akkor az utolsó tipp a lényeges.

    VálaszTörlés
  10. Jaj már megijedtem, hogy megint lemaradtam, de ezek szerint még tippelhetek, ugye? Szerintem ez egy ékszer tartó. Legalábbis nekem ez ugrott be róla, én nagyon örülnék egy ilyenek. Lehet rá karkötőket, fülbevalókat akasztani, vagy akár nyakláncot is. :)

    VálaszTörlés