2011. szept. 1.

Vigyázz! Kész! Rajt!

Szeretettel köszöntöm kedves látogatóimat, a mai naptól elindult első blogomon. Izgatott vagyok, vár az ismeretlen. Nagy várakozással tekintek előre, remélem sokan lesznek kíváncsiak a munkáimra, a mondanivalómra. Terveim szerint elsősorban az alkotó tevékenységemről fog szólni, de azért majd még megspékelem ezzel-azzal. Bízom benne, hogy nem fogtok unatkozni! Sok segítséget kaptam az induláshoz, na kitől? Természetesen Anditól, akit a rutinos blogolók már jól ismernek. Aki pedig nem, ajánlom nézze meg. Csuda dolgokat láthat!

A megszületés örömére pedig, aki először megtalál és az első kommentet teszi ennél a bejegyzésnél, választhat egy apró ajándékot a képről. Természetesen a láncok közül (horgolni nem tudok, nem is akarok, az már tényleg nagyon nőies). A terítő az anyósom munkája, azt nem adhatom.
Sajnos most munkába kell mennem, nem láthatom gyülekeztek-e, és hogy ki lesz a leggyorsabb, legszerencsésebb? De Ti csak gyertek szépen, és maradjatok velem sokáig! A második, harmadik, sokadik se keseregjen, lesz még lehetőség játszani hamarosan. Délután újra jelentkezem.
Addig is mosolygós, szép napot kívánok mindenkinek!

16 megjegyzés:

  1. Kedves Csaba!
    Üdvözöllek a bloggerek világában! Kiváncsian várom a munkáidat. Andinál már egy párat megcsodálhattam!
    Legyen szép napod!
    Susu

    VálaszTörlés
  2. Gratulálok a blogodhoz Csaba!:)
    Örülök, hogy - Andi segítségével,ahogy én is:) - láthatóvá tetted szépségeidet! Kívánok sok-sok látogatót, további, gyönyörű munkákat!
    Ildi

    VálaszTörlés
  3. Kedves Csaba!
    Kíváncsian várom a munkáidat.
    Sok sikert kívánok a blodoláshoz :)

    szép napot: Móni

    VálaszTörlés
  4. Ugyan nem lettem első, de én is itt vagyok. Anditól jövök és kíváncsian várom a szebbnél szebb műveidet. Amit eddig láttam nagyon tetszett. Üdv. a bloggerek világában!

    VálaszTörlés
  5. Gratulálok a bloghoz, és a sok szép üveg csodához, amiket készítesz! Kíváncsian várom a továbbiakat! :)

    VálaszTörlés
  6. Kedves Susu!
    Nagy szeretettel köszöntelek és teljesen elképedtem a hihetetlen gyorsaságodtól. Úgy látom, Te is koránkelő vagy. Írd meg kérlek a e-mailben a címedet, és hogy melyiket választod az ajándékok közül.

    VálaszTörlés
  7. Kedves Tiffanylda!
    Köszönöm a jókívánságokat, és hogy csodálatos munkáidat nézve én is ötleteket meríthetek belőlük. Igyekezni fogok, hogy én is öregbíthessem majd a Tiffany-sok hírét.

    VálaszTörlés
  8. Kedves I.móni!
    Köszönöm. Remélem, gyakran benézel! Próbálok majd szép és érdekes dolgokat mutatni, és talán gyorsan belejövök a blog írásba.

    VálaszTörlés
  9. Kedves Kisnyul!
    Első csak egy lehet, de nekem a következő látogatók is ugyanolyan kedvesek. Szerintem lesz még amikor Te leszel az első, vagy éppen a legügyesebb, legszerencsésebb. Csak figyelj! és köszönöm a dicsérő szavakat.

    VálaszTörlés
  10. Kedves Vegazus!
    Örülök hogy itt találkozhatunk, remélem sokáig tudok majd figyelmedre érdemes dolgokat mutatni!

    VálaszTörlés
  11. Kedves Mindenki, aki eddig itt volt, vagy ezután jön!
    Nagyon köszönöm hogy érdeklődtök, hogy kíváncsiak vagytok rám és a munkámra. Ez nagyon jól esik, és plusz energiát ad a további folytatáshoz. Igyekszem majd, hogy beilleszkedjem a bloggerek világába, és tagja lehessek ennek a közösségnek. De addig is, tücsökciripelős szép nyári estét kívánok mindenkinek!

    VálaszTörlés
  12. örülök,hogy Andi és Ildi munkái mellett már itt gyönyörködhetünk majd az üvegcsodákban:))

    VálaszTörlés
  13. Kedves latinka!
    Nagy szeretettel köszöntelek, örülök hogy megtaláltál.

    VálaszTörlés
  14. Kedves Inga!
    Téged is látlak ám! Kerülj beljebb máskor is!

    VálaszTörlés
  15. Kedves Csaba!
    Sok sikert kívánok a blogodhoz és munkádhoz!
    Várom a sok szép csodát ami kikerül a kezeid közül.:)

    VálaszTörlés
  16. Kedves Csaba!
    köszönöm az üdvözlést, biztos lehetsz benne, hogy máskor is jövök :)

    VálaszTörlés