2011. szept. 20.

Variációk egy témára

A legutóbbi jelentkezésem óta nem maradtam tétlen, csak elfoglalt férfiemberként időhiányban szenvedtem. De itt a pótlás ideje!
Szeretem a gyertyafényt. Különleges hangulata van, és talán ezért nagyon kedvesek nekem a különféle mécsestartók.  Ezért készítettem mindjárt többet is. Mivel még keresgetem önmagam, arra gondoltam, most nem "hagyományos" Tiffany mintákat kombinálok, hanem egyszerű geometriai elemeket alkalmazok, először a háromszöget. Próbáltam olyan üvegeket válogatni, amik kissé átlátszóak és jobban átengedik a fényt. Nagy kedvenceim mostanában a mindenféle üveggyöngyök, vagy nem is tudom hogyan nevezzem őket. Na és a tükör, amiből az alsó rész készült, gondolván majd visszaveri a fényt. Ezek összegyúrásából készítettem el ezt a néhány mécsestartót, melyek nagyon hasonlítanak, de mégis mások.


El tudnátok ti ilyeneket képzelni a saját otthonotokban? Vagy ajándékként kapva, miként vélekednétek?

7 megjegyzés:

  1. Bizony el tudnám képzelni! Nagyon, nagyon örülnék!:)

    VálaszTörlés
  2. Nagyon klasszak, de nem az én világom. Túl hegyes, túl szögletes, hiába van benne az a néhány kerek üveggyöngy.
    Ezek az égnek meredő csúcsok .... hát nekem ez nagyon pasis :D

    VálaszTörlés
  3. Jaj, de szépek! Mielőtt elolvastam az utolsó két mondatodat rögtön ezek a szavak ugrottak be! :-) Szerelmese vagyok én is a mécseseknek és az ő tartójuknak! Így hát válaszom a kérdéseidre: IGEN és IGEN!!!

    VálaszTörlés
  4. Szerintem tök jók :-) Nekem tetszik. Persze, lehet majd csinálni kerekdet formákat is. Tudjátok, kinek a papné, kinek a pap :-)

    VálaszTörlés
  5. Nekem nagyon tetszik. Épp most pucoltam meg a mécsestartómat. Ha beköszönt a hidegebb idő mindig ég egy a konyhában. nagyon szeretem a hangulatát.

    VálaszTörlés
  6. Gyönyörűek!! Nagyon örülnék, bár egy kicsit nekem is szögletesek. A kék-fehér tetszik a legjobban, mert annak felül a formája nem annyira szögletes. De mind nagyon szép. :)

    VálaszTörlés
  7. Örülök a véleményeiteknek, és jó hogy nem csak nagy tetszésnyilvánítást látok. A realitásokra vagyok kíváncsi, tanulni vágyom a gondolataitokból. Természetesen bízom abban, inkább tetszenek a dolgaim, mint nem. De az ízlések különböznek, és ez így jó. Ezek most direkt lettek ilyen szögletesek, már gondolkodom a kerekdedebb formákról is. Hamarosan lehet hogy azokkal is jelentkezem.

    VálaszTörlés