2011. szept. 13.

Játék a kezdetekről

Első játékom határideje hamarosan lejár. Jöttek a tippek szép számmal, de a lehetőség még itt van. Gondoljátok meg jól! Mi is lehetett ami elsőként izgatta a fantáziámat? Mit is akarhattam? Vajon miért pont azt választottam? Lehet változtatni is akár eddigi elgondolásotokon, de az utolsó számít. Megmutatom a nyereményt is, hátha ösztönzőleg hat.


Tehát, aki szeretné ablakában látni a Boldogság Kék Madarát, az először is tippeljen, aztán nagyon szorítson hogy az ő megérzése legyen a jó, aztán esetleg ha elbizonytalanodott, akkor változtasson, aztán lehet azt gondolja "az első megérzés volt a jó", na ekkor már én sem tudom mi lenne a jó, de azért bízzatok a szerencsében! Most jól összezavartalak benneteket! Nagyon izgulok!

Végül de nem utolsó sorban, itt köszöntöm legújabb kedves érdeklődőimet Margot, Évit és Nyitnikéket.

3 megjegyzés:

  1. Igazán csinos a madárkád, gratulálok!!! Egyébként a madár, egy hálás téma, majd meglátod! Legalább is szerintem.
    Kíváncsian várom a megoldást és a nyertest!
    Hajrá Mindenki, a BKM-ért!!!:)

    VálaszTörlés
  2. Bocs, hogy így mondom, de hülye kérdés, hogy egy tiffanysnak mi izgatta a fantáziáját....

    Hát az üveg!

    Nagyon érdekesek, amiket készítettél, az ívek, a szögletek, a passzusok.
    Ami az én fantáziámat felizgatta az a 4., a 11. és a 15. kép!
    Ha választanom kellene, akkor magamnak a tulipános zsepitartót választanám, a munkához a jegyzettartót és kedvenc sógornőmnek a lila tálat.
    A játékodnál pedig érdekes módom a lámpára tippelnék... Egy ezer éve (na, jó nem öregítelek) elkészült polcrendszer, egy üres blokkal, világítás nélkül.... Szerintem ő volt a tettes.

    VálaszTörlés
  3. Igen! Igazad van! Valóban az üveg a fő bűnös. Annyiféle szín, a kialakítható formák gazdagsága, csak a képzelet szabhat határt. Azért a polcon volt azelőtt más, de a Tiffany kiszorította. Lassan lehet hogy teljesen átveszi a hatalmat.

    VálaszTörlés