2011. szept. 4.

Játék a kezdetekről

Újra itt vagyok!
Először is szeretettel köszöntöm Miaanyát és BN Mariannát, legújabb olvasóimat. Nagyon örülök nektek, gyertek sokszor!
Sajnos most a hétvégén annyi dolgom volt, hogy nem nagyon jutottam a géphez. Tegnap szinte egész nap Tiffanyztam. Délelőtt és délután izgalmas dolgokkal foglalkoztam, közben egy kis meccs, a fiaim csapata az 1-0 ellenére nagyon simán nyert. Na, de menjünk a Tiffanyra! Készül az első lámpám! Igaz hogy nem burás, csak olyan hangulatlámpa féle, de ígéretesnek tűnik. Hamarosan megláthatjátok. Ma favágás volt, hiszen készülni kell a télre, meg közben (mivel már régen csináltam ilyet, és a faipari gépek is előkerültek) asztaloskodtam a lámpához egy talpat. Szakítva a hagyományokkal ez a talp nem bronzból lesz, hanem keményfából. Kíváncsi leszek, mit mondtok majd rá? És bírom a kritikát, nem kell ám kímélni!
Van egy kis elmaradásom az előző bejegyzéshez kapcsolódóan. Nem árultam el, mi volt az első elkészített Tiffanym. Mi lenne ha kitalálnátok? Nézzétek meg a diavetítést, köztük van. Aki kitalálja kap valamit. Mit is? Egy pillangót, vagy egy madárkát, vagy van most egy jópofa béka ötletem (de ezt még nem készítettem el). Lehet ez is meglepetés? De az is lehet, többen is kitaláljátok. Akkor bizony sorsolok. A határidő legyen mondjuk 10 nap, azaz szeptember 14. éjfélig kérem a tippeket. Tippelhettek többször is, de csak az utolsót veszem figyelembe! A feltételek a szokásosak. Segítsetek! Legyen rendszeres olvasó, tegye ki a saját blogjára, mutassa be a kapott ajándékot. Rendben van így? Vagy valamit kihagytam? Majdcsak belejövök. Hát akkor, hajrá!

17 megjegyzés:

  1. Köszöntöm a játék ötletét és ha nem haragszol, én nem tippelek, mert hátha kitalálom és nem szeretném elvenni másoktól a lehetőséget! Nem vagyok nagyképű, de ha véletlenül eltalálnám, megfosztanék olyas valakit egy tiffany ajándéktól, aki még kézben nem fogott ilyen csodát! Az bűn lenne, igaz? Sztem az! Majd jövök még, ne félj!:) Hajrá!!!

    VálaszTörlés
  2. Szerintem ez a virágos képkeret. :)
    https://picasaweb.google.com/101346507683726848608/AmiketElkovettemEddigDeHogyMiLeszEzutan#5644673594124859074
    A blogom oldalsávjába kiteszem a játékodat. :)

    VálaszTörlés
  3. Szia!
    Szerintem a bézs tálka volt az első alkotásod!
    Cinella

    VálaszTörlés
  4. Írtam? oly szép mindegyik, nehéz megítélni melyik is lehetett az első.Szerintem a kék fényképkeret (talán)

    VálaszTörlés
  5. Köszönöm szépen Csaba! Én a fejlécedben is látható kék gyertyatartóra tippelek.

    VálaszTörlés
  6. En meg szalvetatartora tippelek...
    Hirdetem jatekodat.
    Szeretem a Tiffanyt,van ket medalom es nagyra becsulom munkaitokat.:)
    http://petite-armoire.blogspot.com/

    VálaszTörlés
  7. Hűha!
    Boldog mosollyal az arcomon figyelem, milyen aktívak vagytok. Izgalmas! Csak így tovább!

    VálaszTörlés
  8. Kedves Tiffanylda!
    Gondoltam is, ha Tiffanys nyer, mit adhatok én az igazi mestereknek? Megható, hogy átengeded a lehetőséget másoknak. Köszönöm. Egyébként biztos vagyok benne, hogy kitalálnád, hiszen ismered a különféle alkotások nehézségeit, a buktatókat. Bár én eléggé hűbelebalázs módon kigondoltam mit akarok, és hozzáfogtam. Aztán közben rájöttem a titokra.

    VálaszTörlés
  9. Nagy-nagy szeretettel köszöntöm legújabb játékoskedvű olvasóimat, Cinellát, Pálfalvi Zsuzsát, Bernadettet és Tóthné Nagy Erikát, aki ugyan még nem tippelt, de ez nem baj, hiszen bőségesen van még idő. Köszönöm hogy velünk játszotok!

    VálaszTörlés
  10. ÓÓÓÓ! és Grétit elfelejtettem üdvözölni, mert azt hittem az olvasókat sorban hozza a blog. Ne haragudj érte, látlak és nem felejtelek.

    VálaszTörlés
  11. Talán a kék fényképkeret.
    Nehéz kitalálni nagyon :)

    VálaszTörlés
  12. én is a kék képkeretre voksolok
    nagyon tetszenek a munkáid!

    VálaszTörlés
  13. Jaj, Csaba, ne nevezz engem mesternek!:DDD Esetleg házmesternek...olykor-olykor!:)))
    Egyébként irigyellek, hogy egész nap üvegezhettél, meg még a meccs is belefért!!! Úgy gondolom, a férfi tiffany készítők előnyben vannak igaz, Andi? Délben csak az asztalhoz kell ülni, tiszta ruha, rendes ház...!:))) Persze tudom, hogy ez csak a vasárnapokra vonatkozik, de akkor is, hadd irigykedjek!:)

    VálaszTörlés
  14. :-))) Én inkább nem mondok semmit, 5 férfi van körülöttem.:-)

    VálaszTörlés
  15. Szia Csaba!
    Gratulálok a munkáidhoz...gyönyörűek egytől egyig!!!
    és a tippem a szalvétatartó...

    VálaszTörlés
  16. Szerintem az a kék tálka, amit mécsestartónak is lehet használni a blogod fejlécéről. :) Az a kékség amúgy is nagy kedvencem!

    VálaszTörlés