2013. ápr. 13.

Variációk egy témára 1.

Nagyon sok a maradék üvegem, ezért azt gondoltam, hasznosítani kellene ezeket is, hiszen ahhoz túl drágák, hogy hulladékba menjenek. Első körben a nem túlságosan kicsi darabokból próbálok  alkotni. Ennek megfelelően terveztem egy csomó tálkát. Milyen érdekes, hogy Vegazus is arra gondolt amire én, hogy ebből akár lámpa is lehetne. Valóban! Lehet hogy lesz is! De a mostani elsőként bemutatott darab bizony egy tálka. Azt hittem, a feladványom könnyen kitalálható, és csupa jó megfejtés érkezik majd.  Zárójelben jegyzem meg, hogy Latinkával ellentétben úgy gondolom, a nőknek mindenféle meglátásuk nagyon jó, térben és időben is rendkívül jól tájékozódnak, egy tálka nem foghat ki rajtuk.

Két helyes megfejtés érkezett, úgyhogy örömmel sorsolhattam.  Kisnyul egyszerűen megállíthatatlan, szinte mindig ott van az esélyesek között. Új névként Tünde is belépett, ezennel szeretettel köszöntöm.
A nyertes pedig:
Gratulálok! Hamarosan újra jelentkezem. Addig is élvezzétek ezt a megkésett gyönyörű tavaszi napsütést!

5 megjegyzés:

 1. A tálka tetszik, az eredmény nem, de mit tehetek, elfogadom.
  Tünde, gratulálok!

  VálaszTörlés
 2. Jaj Csabi, én jól átvágtam magam! Úgy gondoltam, hogy azt úgy egybe kell nézni, eszembe se jutott, hogy külön álló darabkákként gondoljak rájuk! ÓÓÓ, na majd legközelebb!
  Tündinek gratulálok!Meg Kisnyulnak is, mert azért nem volt olyan könnyű sehogy se kitalálni!

  VálaszTörlés
 3. Kedves Kisnyúl és Norono! Köszönöm a gratulációkat!
  Csaba! Nagyon szép lett a tálad, gratulálok hozzá!

  VálaszTörlés
 4. Hát erről most lemaradtam, de legközelebb jövők ;)
  Addig is nézz át hozzám egy picit;)

  VálaszTörlés
 5. Nagyon szép lett! Mégha nem is lámpa... :D

  VálaszTörlés