2013. jan. 18.

Nászajándék

Karácsony előtt már úgy gondoltam, lezárom az évet, jöhet egy kis semmittevés. Félre tettem az üvegeket, gondolatban terveket szőttem, szemeim előtt lámpák lebegtek. Aztán betoppantak a sógoromék és gyorsan mindez szertefoszlott. 23-án este megkértek, ugyan készítsek már el egy lámpát 25-én délig! Meresztgettem a szemem, hogy mégis ezt hogy gondolják?
1. Kevés az idő.
2. Csipkebokor vessző.
3. Lámpát nem, inkább valami mást, csak nekik, csak most az egyszer.
Megegyeztünk egy fényképtartóban, a rózsa kellett nekik, megterveztük, kiválasztották az üveget, elégedetten távoztak. Én pedig nekiláttam még aznap, hiszen 24-re sok dolgom volt, azokat sem hanyagolhattam. Időre meg lett, ismét elégedetten mosolyogtak, állítólag az ifjú párnak is tetszett. Én pedig megkértem őket, legközelebb időben szóljanak, mert tudok nemet is mondani.


4 megjegyzés:

  1. Csaba ez gyönyörűűűűűűűűűűű !!!
    És nemet mondani csak nagyon indokolt estben lehet !!!
    Szerintem Te is így gondold !!
    Tudom én sem szívesen vállaltam volna el 23-án de a Te jó szíved !!!!!!!!!!!
    És tudod nagyon csodálatos lett, megérte, néha ilyenkor tudjuk hozni a legjobb formánkat !!!!!
    Legközelebb biztos szólnak időben !!

    VálaszTörlés
  2. Meseszép lett! Az utolsó utáni pillanatban leadott megrendelés, kérés ismerős, de én tudtam nemet mondani karácsony előtt. Az ismerőseimnek, megrendelőimnek már szeptemberben mondtam, hogy ha szeretnének valamit október végéig szóljanak. Nagy volt a csodálkozás, de így legalább nem úsztam el és a rokonoknak, barátoknak szánt ajándék is időben, kapkodás nélkül elkészült. :)

    VálaszTörlés