2012. dec. 19.

Angyalka

Néhány napja találtam Ildikóra. Pontosabban ő énrám, aztán viszont. Az angyalkáim hozták hozzám. Arra kért, tegyek ki egy angyalkát, és kérjek meg mindenkit, cselekedjen  hasonlóképpen, hogy karácsonyig mindenkinek a bejegyzésében szerepeljen az angyal. Szenteste pedig egy angyali történettel leszünk gazdagabbak. Az én angyalaim:
Végül, de egyáltalán nem utoljára, vannak olyan angyalok is itt nálam, akikről képet nem tudok mutatni, de higgyétek el nekem, igazi angyalok. Ti vagytok azok! Akik figyeltek rám, dicsértek, játszotok velem, akik mindig megjelentek nálam, elmondjátok gondolataitokat, izgultok velem együtt... Köszönöm!

5 megjegyzés:

  1. Rögtön az volt az első reakcióm :- jaj de imádlak-
    Hát annyi meglepi ér nap mint nap engem is és tényleg annyira jó hogy nagyon sok önzetlen ember van aki nem csak magára, másra is tud figyelni !!!
    Nagyon édi amit írtál !!!!Igen Te is angyal vagy a sok közül mert ilyen aranyosakat írsz !!!!Várlak karácsony szent estélyén néhány percre !!!

    VálaszTörlés
  2. Bocsi lemaradt a lényeg az angyalaid a képen szenzációsak !!!!!
    Kár hogy eddig nem tudnak elrepülni a pici kis szárnyacskájukon de látom az alsó képen az angyaloknak nagyobb a szárnyuk és bírni fogják a hosszú utat !!!!!
    Szent este itt lesz mindegyik a szívembe !!!!(Már most is itt vannak )!!!!!!!!!!!

    VálaszTörlés
  3. Én ezt most magamra vettem és nagyon jólesett. :)

    VálaszTörlés
  4. Nagyon-nagyon szépek az Angyalkáid :-)

    VálaszTörlés